BIGMAT, la botiga del bricolatge i la reforma

La Festa dels menuts: la gran festa familiar del delta de l’Ebre

Tot un cap de setmana, dissabte 8 i diumenge 9 de juny, ple de diversió en família i en un entorn natural únic

31/5/2019

La Festa dels menuts: la gran festa familiar del delta de l’Ebre | Amposta.info La festa coincideix amb el setè aniversari de l'equipament que ha preparat un cap de setmana amb activitats per a tothom al delta de l'Ebre


MónNatura Delta de l'Ebre serà l'escenari el cap de setmana del 8 i 9 de juny d'una gran festa familiar en què els nens i nenes podran gaudir d'espectacles, música, jocs i tallers infantils rodejats del paisatge, les tradicions i la gastronomia del delta de l'Ebre.

La festa està dedicada a la natura i a l'entorn del Delta, amb tallers sobre les fascinants aus del Delta de l'Ebre, jocs de la desconeguda fauna que viu al mar, parades de productes tradicionals i moltes més propostes per divertir-se en família.


MónNatura Delta fa anys!

La Festa dels menuts coincideix amb el setè aniversari d'aquest equipament de la Fundació Catalunya La Pedrera, per al qual han passat ja més de 150.000 visitants i que convida a fer un viatge que combina terra i mar, aigua dolça i aigua salada, peixos i aus. MónNatura Delta està format per un conjunt d'espais que donen valor tant al territori com a la biodiversitat de flora i fauna que els envolta.

La Fundació Catalunya La Pedrera està compromesa amb la preservació i gestió del patrimoni natural i treballa per la sensibilització i l'educació ambiental. També ofereix oportunitats als que més ho necessiten, fomenta el talent, la creació, l'educació, i la cultura.


La Festa dels menuts: la gran festa familiar del delta de l’Ebre | Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info