AMPOSTA FAS GOIG

La festa de l'arbre del 2022 planta 55 arbres a l'avinguda Generalitat

Tot i que les pluges del març van impedir que l’alumnat dels centres educatius hi participessin activament, aquest finals de mes de maig les regidores d’Educació i Medi Rural els han visitat per a explicar-los les accions i obsequiar-los amb un bulb per a plantar a casa

etiquetes   noticies, ciutat, societat, natura, amposta

7/6/2022

La festa de l’arbre del 2022 planta 55 arbres a l’avinguda Generalitat | Amposta.info


La regidora d'Educació, Núria Marco, i la de Medi Rural i Espais Verds Carla Bonfill, van visitar a finals de maig els diferents centres educatius de la ciutat per explicar-los les accions que es van dur a terme a la ciutat en motiu del dia internacional dels boscos, que se celebra el 21 de març. Habitualment, coincidint amb aquesta jornada, l'Ajuntament i els centres educatius organitzen la festa de la plantada de l'arbre, moment en què es planten noves espècies a la ciutat, per posar èmfasi en la importància dels boscos i la vegetació per lluitar contra el canvi climàtic, especialment entre les generacions més joves. Enguany, però, l'arrancada plujosa de la primavera va impedir que l'alumnat dels centres educatius pogués participar-hi de manera activa. És per això, que les dues regidores van visitar els centres, per explicar-los les accions que s'havien dut a terme i obsequiar-los amb un bulb per plantar a casa.

Així, al mes de març es van enjardinat tres triangles del passeig Generalitat amb la plantació de 55 arbres nous de cinc espècies: pi blanc, pi pinyer, alzina, lledoner i ametller. Amb aquesta acció es crearà un petit bosc urbà que servirà per connectar la zona urbana amb la zona rural i ser un nou pulmó verd per a Amposta. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha insistit en la importància de crear espais verds, però sobretot de respectar els seus cicles de vida per tal de tenir uns espais verds sans.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info