CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Fer de la via de Val de Zafán una via verda, proposta guanyadora dels pressupostos participatius

Ha obtingut 456 vots, un 7,36% del total. La segueix Recuperar el barranc de la Mina, el jardí del Bou i el roquer d’Amposta com a zones de passeig o parc urbà (409 vots) i arreglar el paviment dels carrers (378 vots)

etiquetes   noticies, ciutat, societat

15/12/2020

Fer de la via de Val de Zafán una via verda, proposta guanyadora dels pressupostos participatius | Amposta.info La via Val de Zafán a l’altura de la Torre de la Carrova


Netejar i habilitar la via Val de Zafán (l'antiga via del tren) per ser utilitzada per la ciutadania com una Via Verda, des del Pla d'Empúries i fins l'altura de la Torre de la Carrova amb un pressupost de 150.000 euros. És l'opció guanyadora dels pressupostos participatius Tu fas Amposta! 2020-2021.

Amb 456 vots, un 7,36% del total, s'ha imposat a les altres 33 propostes presentades per la ciutadania i que van passar també la fase de validació. Així, el pressupost de sortida de l'Ajuntament d'Amposta ja contemplarà invertir fins a 150.000 euros en aquest projecte. “ També una proposta en entorn natural, la de Recuperar el barranc de la Mina, el jardí del Bou i el roquer d'Amposta com a zones de passeig/parc urbà, ha quedat en segona posició, amb 409 vots (un 6,60% dels vots). La tercera proposta més votada ha estat Arreglar el paviment dels carrers (amb 378 vots i un 6,10%). “Un dels punts positius del procés de pressupostos participatius és que ens ofereix també informació sobre les prioritats de les nostres veïnes i veïns”, assenyala l'alcalde, Adam Tomàs, “una informació molt valuosa a l'hora de definir també les nostres prioritats”.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info