SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Èxit de participació en la tercera edició del Festival Food Trucks

L’esdeveniment es consolida com una cita obligada per als aficionats a la restauració mòbil i a l’estètica vintage

8/4/2019

Èxit de participació en la tercera edició del Festival Food Trucks | Amposta.info El bon temps de diumenge va fer que a les hores punta es fessin cues a moltes caravanes


Tot i que meteorològicament es presentava un cap de setmana inestable, el Festival Food Trucks no va decebre i va tornar a omplir el parc dels Xiribecs de caravanes de menjar, de parades d'artesania i antiguitats i sobretot, d'un públic decidit a passar-ho bé.

Si ve el dissabte la tarda la pluja i un temps fresc va voler restar protagonisme a l'acte, diumenge va lluir el sol i això es va notar amb la gran afluència de públic durant tota la jornada. I és que a més de degustar la varietat de menjar que oferien la vintena de caravanes instal·lades al parc o les cerveses a la Fira de Cerveses Artesanes, els assistents van poder passejar entre les paradetes del Mercat Vintage i CraftyDay, visitar l'exposició de vespes i cotxes clàssics , la de motos Harley Davidson o gaudir de les diferents activitats programades, entre les quals les organitzades el diumenge per l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta, amb motiu del Dia Mundial del Circ.

El Festival Food Trucks d'Amposta es consolida així com una cita obligada per als aficionats a la restauració mòbil i a l'estètica vintage.


Èxit de participació en la tercera edició del Festival Food Trucks | Amposta.info Una vintena de caravanes van participar en aquesta edicióSHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info