BIGMAT, la botiga del bricolatge i la reforma

Éxit de participació a la 6a edició de l'Expoclick

L’edició va estar marcada per la polèmica d’un dels diorames, que representava una manifestació contra els empresonaments dels consellers i dels líders de l’ANC i Òmnium Cultural

14/11/2017

Éxit de participació a la 6a edició de l’Expoclick | Amposta.info El diorama causant de la polèmica va ser enretirat dissabte la nit


El pavelló firal d'Amposta va rebre aquest passat cap de setmana un total de 12.000 persones que van visitar l'Expoclick, una mostra que va acollir més de 90 diorames de clics i 14 punts de venda d'aquesta joguina de Playmobil, provinents d'Alemanya, França, l'Estat espanyol i Catalunya.

Organitzada per l'Associació Somosclick, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Amposta, aquesta edició va estar marcada per la polèmica. Una de les maquetes representava una manifestació contra els empresonaments dels consellers i dels líders de l'ANC i Òmnium Cultural. Això va provocar una allau de crítiques de perfils de les xarxes socials que van veure "adoctrinament" en la composició del diorama. En vista del ressò que alguns mitjans digitals en van fer, Somosclicks, organitzadora de l'esdeveniment, va decidir retirar la maqueta dissabte la nit.

Segons l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, els expositors i venedors de fora de Catalunya es van reunir dissabte la nit i tot i que la maqueta no incomplia cap normativa de Playmobil i que el consistori els hi donava suport perquè la mantinguessin, van decidir retirar-la.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info