SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

EUSES Terres de l'Ebre prepara la primera Rogaine Universitària a Amposta

Aquesta és una modalitat esportiva contrarellotge on els participants, equipats amb un mapa i una brúixola, han de completar un recorregut i assolir tantes fites (o punts de control) com sigui possible, per tal de puntuar la seva actuació

etiquetes   noticies, esport, amposta, rogaine, euses

7/5/2021

EUSES Terres de l’Ebre prepara la primera Rogaine Universitària a Amposta | Amposta.info


EUSES TE, l'Escola Universitària de les Terres de l'Ebre, ja ho té tot a punt per la celebració de la 1a Rogaine Universitària EUSES, una cursa d'orientació que el dimecres 12 de maig recorrerà alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat d'Amposta. Però què és una cursa d'orientació? Aquesta és una modalitat esportiva contrarellotge on els participants, equipats amb un mapa i una brúixola, han de completar un recorregut i assolir tantes fites (o punts de control) com sigui possible, per tal de puntuar la seva actuació. En la modalitat Rogaine, els participants són grups d'entre 3 i 5 membres que han d'avançar conjuntament i treballar en equip per poder arribar amb la millor puntuació a la meta. Aquest tipus d'activitats potencien la concentració, l'orientació, la presa de decisions i la imaginació.

En aquesta Rogaine Universitària EUSES hi participaran els estudiants del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport del Campus Terres de l'Ebre, i hauran de suar de valent per seguir la ruta, que inclourà diferents trams de distància entre les fites, desnivells, canvis de terreny d'urbà a rural... El gran repte és trobar la millor ruta per arribar a tots els controls i fer-ho en el menor temps possible.

Aquesta serà la primera vegada que EUSES TE organitza una cursa d'aquestes característiques, i s'espera que sigui tot un èxit de participació, per tal que de cara a futures ocasions s'hi puguin afegir altres estudiants del territori, com a eina de cohesió entre alumnes de diferents centres i estudis, i també poder-ho emmarcar com un més dels actes que preparen per la celebració del seu 10è aniversari, el proper any 2022.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info