SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Un espectacle de màgia per celebrar el Dia Internacional de les Famílies

El Servei d’Intervenció Socioeducativa la Brúixola programa un esdeveniment amb el mag Sergi Armentano per promoure la participació d’activitats en família

etiquetes   noticies, ciutat, amposta ciutat diversa, amposta

13/5/2021

Un espectacle de màgia per celebrar el Dia Internacional de les Famílies | Amposta.info


Aquest dissabte 15 de maig és el dia Internacional de les Famílies i el Servei d'Intervenció Socioeducativa la Brúixola ha organitzat un esdeveniment per celebrar-ho. A partir de les 11:30 del matí es podrà gaudir, a l'Auditori Municipal, de l'espectacle "Il·lusions", del Mag Sergi Armentano, protagonista del "Wowzzy Baboom!" de Canal Super 3.

Amb l'objectiu de promoure la participació d'activitats en família i enfortir el vincle amb fills i filles i donar a conèixer la diversitat familiar, l'activitat s'ofereix tant a les famílies de l'Espai Socioeducatiu La Brúixola com a la resta de ciutadania. L'activitat, tot i ser gratuïta, comptarà amb limit d'aforament.

Les famílies assistents podran gaudir també d'un fotocall i altres accions que complementaran l'esdeveniment, sempre amb la intenció d'oferir una experiència agradable i divertida amb els i les més petites. La proposta compta amb el suport de l'Ajuntament d'Amposta i s'emmarca dintre el projecte Amposta Ciutat Diversa.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info