Centre Ōptic l´Esguard. Gratis les teves segones ulleres de sol (consulta condicions als nostres centres. Promociķ vālida fins al 10/9/2022)

Els escolars d'Amposta celebren la Festa de l'Arbre

S’ha plantat una quorantena de garrofers a l’antic abocador d’Amposta

19/2/2019

Els escolars d’Amposta celebren la Festa de l’Arbre | Amposta.info Els arbres s’han plantat a l’antic abocador d’Amposta. Foto: Ajuntament d’Amposta


Prop de 200 alumnes dels diferents centres de primāria de la ciutat i del centre APASA han participat aquest matí en la Festa de l’Arbre. Amb la colˇlaboraciķ d'alumnes de l’Escola de Capacitaciķ Agrāria, en aquesta ediciķ s'han plantat 40 garrofers a l’antic abocador d’Amposta.

La celebraciķ de la Festa de l’Arbre a Catalunya va ser instaurada el 1899 per l’enginyer forestal Rafael Puig i Valls, precursor de la defensa del medi natural i l’educaciķ ambiental al nostre país. Amb aquesta celebraciķ, que s’emmirallava en l’Arbor Day de Nebraska (EUA), instaurada el 1872, volia difondre la importāncia dels arbres com reguladors del cicle de l’aigua, protectors contra l’erosiķ i moduladors del paisatge. Convenįut de la necessitat de promoure el respecte als boscos i la repoblaciķ forestal, Rafael Valls va estendre la festa per altres indrets de Catalunya.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info