EbreActiu, revista d´oci actiu

L'Escola de Dansa Jacqueline Biosca participa en el Concurs Nacional de Dansa Anaprode

Celebrat a Mollerussa, el concurs té com a finalitat encoratjar i enriquir els estudis de dansa dels ballarins i ballarines

8/3/2017

L’Escola de Dansa Jacqueline Biosca participa en el Concurs Nacional de Dansa Anaprode | Amposta.info Alumnes que han participat en el Concurs Nacional de Dansa Anaprode


El passat cap de setmana 4 i 5 de març, 12 alumnes de l'Escola de Dansa Jacqueline Biosca van competir a la 1° Fase del Concurs Nacional de dansa Anaprode 2017, celebrat a Mollerussa.

Aquest concurs, organitzat per Anaprode/CNDF (Asociación Nacional para el Apoyo y la Promoción de la Danza en España), té com a finalitat encoratjar i enriquir els estudis de dansa dels ballarins i ballarines. És un certamen concebut essencialment per a la difusió, exhibició i promoció, fomentant els intercanvis de dansa a diferents ciutats de l'estat espanyol i d'Europa.

Cal remarcar l'elevada participació en aquests concursos, pel que es tracta d'un esdeveniment amb suficient força, contingut i forma com perquè es pugui celebrar de forma anual. El jurat està integrat per professors de dansa reconeguts mundialment.

Els resultats finals amb diferents categories i especialitats van ser un 1r Premi amb unanimitat del jurat per Èric Beltrán, dos 1rs premis per a Èlia Balsells i Gina Balsells, set 2ns Premis per a Laia Antonio, Teo Sánchez, Helena Romaní, Bruna Navarro, Alba Serret, Luna Zubeldía, Maria Ruiz i dos 3rs Premis per a Paula Roda i Si Jia Li.

Els dies 6 i 7 de maig serà la 2° fase Final del Concurs Nacional Anaprode al Palau de Congressos de Tarragona, on competiran tots els alumnes que van quedar 1r Premi a la 1° fase d'Espanya.


L’Escola de Dansa Jacqueline Biosca participa en el Concurs Nacional de Dansa Anaprode L’Escola de Dansa Jacqueline Biosca participa en el Concurs Nacional de Dansa Anaprode L’Escola de Dansa Jacqueline Biosca participa en el Concurs Nacional de Dansa Anaprode


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info