SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L'Escola de Dansa Jacqueline Biosca porta a escena l'obra teatral Els Pastorets

Amb aquest nou projecte cultural per a la festivitat nadalenca, l’escola de dansa, vol impulsar les arts escèniques a la ciutat d’Amposta.

7/1/2017

L’Escola de Dansa Jacqueline Biosca porta a escena l’obra teatral Els Pastorets | Amposta.info Representació de l'obra Els Pastorets, a càrrec de l'Escola de Dansa Jacqueline Biosca | Foto: E.D. Jacqueline Biosca


El passat 18 de desembre, l'Escola de dansa Jacqueline Biosca va representar al teatre-auditori de La Lira Ampostina, l'obra "Els Pastorets". Justament el 2016 es commemorava el centenari de la creació d'aquesta peça teatral, pel que la representació va voler rendir homentatge al seu autor, l'escriptor Josep Maria Folch i Torres.

"Els Pastorets" és una obra nadalenca que ha acompanyat generacions de catalans, de fet, a Amposta es va representar durant anys al Casal Municipal. En la nova posada en escena, Jacqueline Biosca va voler realitzar una nova adaptació sense perdre l'essència de l'obra, però aportant un aire innovador als temps actuals.

La incorporació de la dansa al teatre, acompanyat d'efectes de llums i so, va presentar un espectacle diferent amb molta frescor, on tant l'espectador com el participant, van poder gaudir de moments emotius i còmics.

Amb aquest nou projecte cultural per a la festivitat nadalenca, l'Escola de Dansa Jacqueline Biosca té la finalitat d'impulsar les arts escèniques a la ciutat d'Amposta. El seu objectiu és que aquest acte, que ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, tingui la seva importància tant en l'àmbit de ciutat com a ressò comarcal, i també pugui aportar una cohesió social en plenes festes amb la participació de diversos ciutadans. Hem de tenir en compte que han intervingut entre actors, ballarins i cantants, un centenar de participants.

Segons explicava Jacqueline Biosca, «no es pretén que sigui un acte puntual, sinó que aquest any s'ha representat una vegada, però per als anys vinents i tal com es vagi consolidant, s'intentarà repetir i a poder ser, realitzar vàries representacions».


L’Escola de Dansa Jacqueline Biosca porta a escena l’obra teatral Els Pastorets | Amposta.info Representació de l'obra Els Pastorets, a càrrec de l'Escola de Dansa Jacqueline Biosca | Foto: E.D. Jacqueline Biosca


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info