SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L'Escola Agrària d'Amposta s'afegeix a la Xarxa d'Escoles Verdes

L’Institut de Tecnificació ha rebut una menció especial Escoles Verdes 2022 pel projecte d’Ecomercat pel consum i producció responsable

etiquetes   noticies, societat, amposta, educació

28/11/2022

L’Escola Agrària d’Amposta s’afegeix a la Xarxa d’Escoles Verdes | Amposta.info


La consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, i el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, han lliurat aquest passat dissabte els distintius dels nous centres educatius que s'han afegit a la Xarxa d'Escoles Verdes, entre els quals l'Escola Agrària d'Amposta. També ha rebut una menció especial Escoles Verdes 2022 l’Institut de Tecnificació pel projecte d’Ecomercat pel consum i producció responsable.

El Programa Escoles Verdes sorgeix com un compromís per donar suport a tots els centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat de fer front, des de l'educació, als nous reptes i valors de la sostenibilitat. Per obtenir el distintiu, el centres han d'haver impartit la formació corresponent i disposar d'un Pla d'educació per a la sostenibilitat. Actualment, ja són 923 els centres educatius que tenen el distintiu d'Escoles Verdes.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info