CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Es recullen 5 tones de brossa en la jornada de neteja Per un Delta Net

A Amposta la recollida de brossa es va fer a la platja dels Eucaliptus

12/3/2019

Es recullen 5 tones de brossa en la jornada de neteja Per un Delta Net | Amposta.info Voluntaris de la jornada de neteja al Trabucador. Foto: Parc Natural Delta de l'Ebre


Aquest passat diumenge, prop de 250 voluntaris van participar en les diferents jornades de neteja d'espais naturals i periurbans organitzades en el marc de la campanya Per un Delta Net.

En total, es van recollir 5 tones de brossa, de les quals el 79% correspon a deixalles plàstiques, un 10% a vidre, un 7% a metall, un 3% de tèxtil i un 1% a paper-cartró.

Les activitats es van dur a terme de forma simultània a la platja de l'Arenal i l'entorn de la bassa de les Olles, a l'Ampolla; A l'àrea de pic-nic dels Pinets, a Camarles; a la zona del Xoperal, a l'Aldea; a la platja dels Eucaliptus, a Amposta; a la barra del Trabucador, a la Ràpita, a la platja del Migjorn, a Sant Jaume d'Enveja i a Riumar i al Garxal a Deltebre.

En acabar, tots els participants van poder gaudir d'un dinar de germanor, on van poder degustar les paelles que van preparar per a l'ocasió membres de la Societat de Caçadors Illa de Buda de Sant Jaume d'Enveja.

La campanya pretén sensibilitzar la població local i visitant de la necessitat d'adquirir conductes més cíviques amb l'entorn i influir en un canvi en els patrons de consum que afavoreixi una reducció del volum de residus que generem.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info