Centre Òptic l´Esguard. Gratis les teves segones ulleres de sol (consulta condicions als nostres centres. Promoció vàlida fins al 10/9/2022)

Es presenten les Estades d'Estiu 2017

Tres tipus d’estades diferents per a xiquets i xiquetes de totes les edats amb moltes novetats

24/5/2017

Es presenten les Estades d’Estiu 2017 | Amposta.info L'alcalde d'Amposta i la regidora de Joventut i Participació Ciutadana durant la presentació de les Estades Estiu


Ahir dimarts 23 de maig, l'Ajuntament d'Amposta, amb el seu alcalde, Adam Tomàs i la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Júlia Barberà, van presentar les seues noves Estades d'Estiu 2017. Aquest any hi ha diverses novetats amb tres programes diferents d'estades d'estiu, Estades d'estiu, el Delta Summer Camp i les Estades Plus.

En les Estades d'Estiu, que van del 26 de juny al 10 d'agost s'oferiran un total de 325 places, a més de 25 de totalment gratuïtes per a Serveis Socials. Aquestes estades van dirigides a nens de P3 a 4t d'ESO i amb el lema «La volta al món en 40 dies», volen fer viatjar als més petits per les diferents cultures del món. Amb uns horaris de matins i tardes, també ofereix un servei de menjador i guarderia i una altra novetat enguany, un servei d'acolliment de 8 a 9 del matí.

Una de les novetats d'enguany són les Estades Plus, aquestes es realitzaran a finals d'estiu, entre el 21 d'agost i el 8 de setembre i amb places limitades per a 100 alumnes. Aquestes estades es realitzaran al Pavelló Firal d'Amposta per a nens i nenes des de P3 fins a 4t d'ESO. Des de l'Ajuntament volen acabar les vacances viatjant pel llibre dels contes. També comptarà amb servei de menjador i guarderia, així com servei d'acolliment gratuït de 8.00 h a 9.00 h del matí. La regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Júlia Barberà, ha comentat que «aquestes estades volen ser un Saló de Pasqua a l'estiu».

I finalment la novetat més destacada d'aquest any és el Delta Summer Camp, «unes estades d'estiu 100% en anglès» com ha definit la regidora, Júlia Barberà. Adam Tomàs, per la seva banda, ha anomenat que «aquesta és una gran novetat i som el primer poble del territori en fer unes estades d'aquest tipus». Aquestes estades es realitzaran al PobleNou del Delta, del 3 al 31 de juliol i van dedicades a nens i nenes des de 1r de Primària a 4t d'ESO. Les estades es realitzaran ininterrompudament des de les 9 h fins a les 19 h, amb un servei d'»english selfservice lunch», un menjador on tot estarà escrit amb anglès i els monitors s'adreçaran tota l'estona només amb anglès. Les estades inclouran entre 1 i mitja d'anglès diària, així com activitats a l'aire lliure i a l'Escola Rural del PobleNou del Delta. El preu inclou el recolliment i el retorn en autobús des d'Amposta, el dinar i berenar saludable, amb fruita fresca i 2 excursions setmanals pel Delta de l'Ebre. Les inscripcions de totes les modalitats s'obriran a partir de l'1 de i fins al 9 de juny.


Cursos de lleure Amposta 2017

En la mateixa roda de premsa s'han presentat els Cursos de Lleure 2017, que inclouran 4 cursos per a preparar una borsa de monitors. Aquests podran realitzar les seves pràctiques durant les Estades d'Estiu 2017. Els cursos van començar a l'abril amb el Curs Intensiu de Monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil, segueixen amb el curs d'aquest mes de maig, Curs de Monitor/a de menjador escolar, el següent serà a principis de juny, Curs de Vetllador/a escolar, i per últim a finals d'aquest any amb el Curs Intensiu de Director/a d'activitats de lleure infantil i juvenil.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info