EbreActiu, revista d´oci actiu

Es presenta «Trobem-nos als barris», un cicle d'assemblees informatives en diferents als barris d'Amposta

Seran en dissabte a les 12h en espais a l’aire lliure de referència a cadascun dels barris. Començaran dissabte 26 de març al barri del Grau

etiquetes   noticies, amposta, ciutadania, ajuntament amposta

16/3/2022

Es presenta «Trobem-nos als barris», un cicle d’assemblees informatives en diferents als barris d’Amposta | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta, a través de l'àrea de Participació Ciutadana i Transparència, posa en marxa, aquesta primavera, un nou programa de participació ciutadana. Es tracta de 'Trobem-nos als barris', un cicle d'assemblees informatives que visitaran cada barri per informar sobre els projectes que hi ha endegats i pendents a cada barri però, a la vegada, amb l'objectiu de crear un espai on la ciutadania tingui l'oportunitat d'explicar les seves necessitats i preocupacions sobre el barri.

"És una eina més que ens permet aproximar-nos a la ciutadania a peu de carrer, per poder informar i explicar, però que sobretot vol ser una eina d'escolta activa on l'objectiu principal sigui escoltar quines són les necessitats i interessos de la ciutadania, a peu de carrer i al seu propi barri", diu la regidora de Participació Ciutadana, Carla Bonfill. Una idea que també ha refermat l'alcalde, Adam Tomàs, tot recordant que des del 2016 que es realitzen assemblees municipals semestrals i que el nou programa d'assemblees de barri vol fer el mateix però en un format més reduït i on es generin més oportunitats de conversa. L'alcalde també ha explicat que "aquesta idea naix de la petició del barri de la Vila perquè a les seves festes de barri, un cop a l'any, celebréssim una assemblea informativa; vam decidir portar-ho a tots els barris però amb la covid, el projecte es va quedar amb stand by, ara que ja tot torna a la normalitat el recuperem".

Les assemblees de barri seran sempre en dissabte a les 12h i en un espai públic a l'aire lliure de referència del barri. S'han programat, sempre que ha sigut possible, tenint en compte les festes de barri de l'estiu. No obstant, per poder tancar calendari, la primera serà la del barri del Grau el proper dissabte 26 de març a les 12h a la plaça de la Mancomunitat (coneguda popularment com a "pàrquing del butano").

El calendari previst de les assemblees de barri és el següent:

  • 26 de març: Trobem-nos al Grau 
  • 2 d'abril: Trobem-nos a la Vila 
  • 30 d'abril: Trobem-nos al Pla d'Empúries 
  • 14 de maig: Trobem-nos a Favaret 
  • 4 de juny: Trobem-nos a les Quintanes 
  • 18 de juny: Trobem-nos al Centre 
  • 9 de juliol: Trobem-nos a l'Acollidora 23 de juliol: Trobem-nos a Balada


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info