BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Es presenta la programació del segon semestre d'Amposta Arts Escèniques 2019

L’Ajuntament d’Amposta s’integra en el Pla d’Impuls de la Dansa de la Generalitat

9/7/2019

Es presenta la programació del segon semestre d’Amposta Arts Escèniques 2019 | Amposta.info


Amposta segueix apostant per les arts escèniques durant la segona meitat d'aquest 2019. Amb obres internacionals com ‘Les coses excepcionals', de Pau Roca, o ‘La Tendresa', coproduïda per T de Teatre i Dagoll Dagom, la programació escènica del segon semestre d'Amposta Arts Escèniques inclou des d'obres professionals a companyies locals, passant per les propostes per al públic infantil.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha incidit que «la proposta segueix sent la de mantenir tot el suport del consistori cap a la programació cultural de la ciutat», al que ha afegit que «treballem perquè les generacions més joves siguin més lliures i crítiques, i la cultura és el mitjà per fer-ho».

La regidora de Cultura, Inés Martí, ha explicat que «cada cop apostem per obres de millor qualitat i aquest any, a més dels espectacles de renom que tindrem a la ciutat, també hem fet una aposta important pel teatre familiar i amateur». D'aquesta manera, a més de les obres programades, Amposta mantindrà els actes consolidats com el Festival Internacional de Teatre i Circ d'Amposta, que enguany arriba a la sisena edició, o l'aposta per la música de cambra del Delta Chamber Music Festival.

D'altra banda, Amposta ha sigut un dels 5 municipis seleccionats per incorporar-se al Pla d'Impuls a la Dansa de la Generalitat de Catalunya, una acció que treballa per reforçar i ampliar els espais d’exhibició en l'àmbit nacional. Així, segons la regidora de Cultura, des del consistori es seguirà treballant per programar més espectacles de dansa oberts a tots els públics. Entre les accions impulsades per l'Ajuntament dintre d'aquest Pla s'inclouen diversos espectacles del FesticAM, a més de l'estrena de la programació per al públic dels centres educatius amb espectacles com ‘Fili Busters', una proposta de circ per a educació primària; el de teatre i circ ‘Momo o l'estranya història dels lladres del temps', dirigida des dels 9 anys fns a alumnes d'ESO; o ‘Transmissions', que inclou tallers, conferències i espectacles sobre dansa contemporània on podran participar des d'alumnes d'ESO i Batxillerat fins a escoles de dansa i ball.

La venda d'entrades per als espectacles es pot efectuar presencialment a l'Oficina de Cultura i Festes de l'Ajuntament (Caselles del Mercat), a l'Edifici administratiu de l'Ajuntament (Plaça de l'Ajuntament, 6, 2a planta), o també en línia a través de la pàgina www.amposta.cat, excepte els espectacles infantils, que es vendran per www.xarxaamposta.fla12.cat.


Es presenta la programació del segon semestre d’Amposta Arts Escèniques 2019 | Amposta.infoEbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info