BIGMAT CITY AMPOSTA

Es presenta la programació 2017 de l'Amposta Teatre i Dansa

El cicle de monòlegs Amposta Comedy, Art, amb Arquillué, Orella i Villanueva, o l’últim espectacle del Mag Lari, alguns dels plats forts del cicle

13/2/2017

Es presenta la programació 2017 de l’Amposta Teatre i Dansa  | Amposta.infoLa regidoria d’Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament d’Amposta ha programat, per aquest 2017, fins a 25 actuacions dins del cicle Amposta Teatre i Dansa. Distribuïdes en sis grans àrees temàtiques (teatre professional, teatre amateur, teatre familiar, Amposta Comedy i FesticAm), aquestes 25 actuacions suposen un pressupost total de 70.000 euros. Entre els plats destacats d’enguany hi ha l’obra de teatre Art, de Yasmina Reza i els actors Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. També la programació del cicle Amposta Comedy o una aposta clara pel FesticAm (Festival de Teatre i Circ d’Amposta) amb l’ampliació d’un dia. "L’aposta que fa l’equip de govern és molt clara", destaca l’alcalde, Adam Tomàs, "tot assenyalant que l’objectiu és potenciar la cultura a l anostra ciutat".

Quant al teatre professional, el cicle arrancarà el proper 11 de març amb E.V.A, un espectacle programat per la Cia. Jove Marau, d’Amposta. Tindrà dos passis, un a les 20h. I un altre a les 22h. Serà a la Unió Filharmònica. En aquest àmbit s’han programat tres espectacles més: La distància entre el llamp i el tro, (1 d’abril, 22h, la Lira), Mag Lari (17 d’agost, plaça de l’Ajuntament) i Art (1 de desembre) . En l’àmbit del teatre familiar s’inclouen els espectacles programats per la Xarxa Amposta, que de gener a maig són quatre (Un nou vestit nou, el 21 de gener; L’avi Tonet, el 18 de febrer; Tea Time Magi Show, el 25 de març, i Ploramiques, el 6 de maig). El teatre familiar tornarà a la tardor amb obres a l’octubre i al novembre. Totes les obres es fan a la Lira Ampostina a les 18 h.

Amposta Comedy és un nou cicle que s’incorpora a la temporada de teatre i dansa i en aquest cas, tal i com ha explicat la regidora d’Ensenyament i Cultura, es tracta d’un cicle de monòlegs d’humor "a l’estil del Club de la Comèdia". El cicle arrancarà al març i fins al desembre (llevat de juliol i agost) hi haurà un monòleg mensual. Serà en divendres i al Casal. "Els monologuistes que vindran a Amposta han participat al Club de la Comèdia com per exemple Nene, Eva Cabezas o J. Vaquero.

Quant al teatre amateur, es programaran tres obres (setembre, octubre i novembre). Una serà de la companyia ampostina Terra Baixa i les altres dos de dos companyies amateurs de les Terres de l’Ebre. Dins d’Amposta Teatre i Dansa també s’inclou el FesticAm que enguany serà del 12 al 14 d’octubre. Finalment, la programació teatral inclou la commemoració del Dia Mundial del Teatre (el 23 de març) amb la presència de l’Àlex Casanova, el Dia Mundial del Circ (18 d’abril) i el Dia Mundial de la Dansa (29 d’abril).


Descarrega programació Amposta Teatre i Dansa 2017


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info