BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Es presenta el documental «Xarxa humana: Junts ho hem aconseguit»

El documental es va presentar el passat 6 de desembre i mostra com es va tramar l’espectacle Xarxa Humana-Dreams amb els veritables protagonistes, els usuaris d’Apasa

13/12/2018

Es presenta el documental «Xarxa humana: Junts ho hem aconseguit» | Amposta.info


El passat dia 6 de desembre dins del marc de Fira Amposta es va presentar el documental “Xarxa humana: Junts ho hem aconseguit” produït per Wens Films.

La presentació de l'acte, a càrrec d'Imma Rastrero i de l'alumne de l'Escola l'Àngel, Josep Cruz, es va fer a l'auditori municipal, un auditori que va quedar ple de gom a gom, amb els usuaris dels serveis d'APASA, famílies, personal, i amics de l'entitat.

Abans de donar pas al documental, Mercè Barberà, presidenta d'APASA i l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, van dirigir als assistents unes emotives paraules, que van plasmar la capacitat integradora i de mobilització de l'entitat en l'àmbit local i les Terres de l'Ebre.

Seguidament, durant els quasi 30 minuts de documental, s'intentà reflectir com es va tramar la Xarxa Humana amb els veritables protagonistes, així com els sentiments i emocions que van experimentar al llarg de tot el procés creatiu.

Va finalitzar l'acte amb l'entrega d'un obsequi a l'Ajuntament d'Amposta, l'Obra social La Caixa a les Terres de l'Ebre, ETCA i a les 42 persones que van fer l'elevació.Xarxa Humana-Dreams

L'espectacle Xarxa Humana-Dreams es va celebrar l'11 d'octubre al Parc dels Xiribecs, inaugurant el Festival de Teatre i Circ d'Amposta i hi van participar diferents entitats de la ciutat, La Lira Ampostina, La Unió Filharmònica d'Amposta, Batukeem, Els Xiquelos i Xiqueles del Delta, i la Colla de Diables i Tambors d'Amposta “Lo Minotaure”.

Apasa, va fer una actuació amb la idea i direcció de La Fura dels Baus, que va implicar la participació de 42 persones, 15 persones amb discapacitat intel·lectual, 8 famílies, 1 voluntari i 18 treballadors de l'entitat.

El show va consistir a elevar a més de 50 metres d'alçada aproximadament un eix mitjançant una grua d'on queien diferents fils i, les persones, amb l'equipament pertinent, quedaven penjades. Aquestes van realitzar una coreografia impactant, amb un espectacle de llum i so que va emocionar al públic que emplenava el parc.

El fet de participar persones usuàries tant amb les seues capacitats com amb les limitacions, sobretot aquelles físiques, com ho són persones amb hemiplegies o paràlisis a les extremitats inferiors, va suposar una unió encara més forta de la que ja hi ha entre aquests, les famílies i el mateix personal de l'entitat.

Així mateix, els participants en l'elevació van ser acompanyats per una sèrie de participants, també de l'entitat i de l'Associació de Voluntaris de La Caixa, que van arribar creant un camí de globus blancs il·luminats. L'Ajuntament d'Amposta, l'ETCA i l'Obra social La Caixa van col·laborar amb el desenvolupament d'aquest acte.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info