AMPOSTA FAS GOIG

L'equip olímpic de marató prepara Tòquio 2021 al Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l'Ebre

La Real Federación Española de Atletismo ha estat durant dos dies al Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre (Amposta) per realitzar els testos físics als seus atletes i definir la selecció femenina i masculina per la marató dels jocs olímpics de Tòquio

etiquetes   noticies, amposta, amposta ciutat esportiva, turisme esportiu

30/6/2021

L’equip olímpic de marató prepara Tòquio 2021 al Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre | Amposta.info


La Real Federación Española de Atletismo ha estat durant dos dies al Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l'Ebre per realitzar els testos físics als seus atletes i definir la selecció femenina i masculina per la marató dels jocs olímpics de Tòquio.

Els responsables i tècnics de la RFEA han explicat que Amposta recull les condicions tècniques i climatològiques perfectes per aquest tipus de proves de llarga distància en països on la calor i la humitat són similars a la que presenta la ciutat. Com ja va passar fa uns mesos per preparar el mundial de Doha 2019, la RFEA ha comptat amb el CTE per organitzar aquestes proves i ha valorat molt positivament el tracte rebut, la proximitat de les instal·lacions amb la residència i la climatologia.

Dintre dels esportistes masculins escollits trobem els noms de'yad Lamdassem El Mouhcine, Hamid Ben Daoud Ben Akki, Ivan Fernández, Javier Guerra, Daniel Mateo, Yago Rojo, Jordi Toda. En la categoria femenina trobem a tres atletes de renom, Elena Loyo, Marta Galimany i Laura Méndez.

La selecció de marató de la Real Federació Espanyola d'Atletisme ha estat dirigida pel seleccionador Jose Peiro i pels tècnics: Jose Enrique Villacorta, Juan Carlos Galán, Víctor Rubio, Álvaro Gil.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info