SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Envelliment Actiu a Amposta, la campanya que identificarà totes les accions en relació amb les persones grans

Del grup de treball en formen part l’àrea de Serveis Socials, l’Hospital Comarcal, el CAP, la Residència de gent gran i el Centre de dia

etiquetes   noticies, ciutat, serveis socials, amposta, societat, ciutadania

17/6/2022


Envelliment Actiu a Amposta, la campanya que identificarà totes les accions en relació amb les persones grans | Amposta.infoTotes les accions relacionades amb les persones grans que es duguin a terme a Amposta aniran identificades pel nou logotip d'Envelliment Actiu, la campanya de l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament que treballarà en diferents accions destinades a les persones grans. Professionals de diferents serveis del municipi i del territori s'han unit per crear el grup de treball Envelliment Actiu a Amposta, del qual en forma part, a banda de Serveis Socials, l'Hospital Comarcal, el Centre d'Atenció Primària, la Residència de persones grans i el Centre de dia d'Amposta, i que compta amb la col·laboració de tots els serveis, recursos i entitats que treballen amb aquest col·lectiu.

Aquesta campanya es va presentar en el marc del Dia Mundial per a la Presa de Consciència sobre l'Abús i el Maltractament a les Persones Grans, el 15 de juny. Els membres del grup de treball van aprofitar la jornada per engegar una acció de sensibilització amb relació al maltractament de les persones grans. Entre les activitats que es van dur a terme, destaca la xerrada sobre els drets de les persones grans, que va tenir lloc a la Residència i al Centre de dia, l'elaboració d'un mural amb el logotip d'Envelliment Actiu o la il·luminació del Mercat de color verd. En la mateixa línia, fins al 19 de juny es podrà veure a les pantalles dels diferents centres sanitaris un vídeo commemoratiu i s'han programat conferències i taules informatives a l'Hospital Comarcal d'Amposta.

Per a les pròximes setmanes, el grup ja està treballant en altres accions com l'elaboració del Pla Municipal d'Envelliment Actiu d'Amposta, la creació de circuits per abordar els casos de maltractament que es donin a la ciutat, la commemoració del Dia Internacional de les Persones Grans o la inauguració del Casal Cívic de gent gran d'Amposta, el 3 de juliol.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info