BIGMA, la botiga del bricolatge i la reforma

En marxa el servei d’assessorament jurídic als afectats per les clàusules sòl

L’Ajuntament d’Amposta ha posat en marxa un nou servei d’assessorament a les persones afectades per les clàusules sòl hipotecàries, que entrarà en funcionament avui dimecres 22 de març

22/3/2017

En marxa el servei d’assessorament jurídic als afectats per les clàusules sòl | Amposta.info

L’Ajuntament d’Amposta ha posat en marxa un nou servei d’assessorament a les persones afectades per les clàusules sòl hipotecàries, que entrarà en funcionament avui dimecres 22 de març. Aquest servei estarà en funcionament tots els dilluns, dimecres i divendres, de 9.00 h. a les 13.00 h., a la primera planta de l’edifici administratiu (Plaça de l’Ajuntament, n. 6).

A través d’aquest servei els titulars d’hipoteques "es podran informar i assessorar, de forma gratuïta, de tot allò referent a les clàusules sòl i la seva reclamació". En aquest sentit, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha assenyalat que "aquest servei vol donar cobertura a totes aquelles persones que en un moment determinat, per la complexitat de la redacció dels textos hipotecaris, pot tenir dubtes de si realment tenen dret o no a recuperar els diners d’una possible clàusula sòl". "Aquest servei també els els ajudarà en el càlcul d’aquesta clàusula, en cas que existeixi i, finalment, els orientarà i acompanyarà en el procediment a seguir per poder reclamar la seva devolució", afegeix Tomàs.

El servei, que va dirigit a propietaris d’habitatges d’Amposta, estarà també en Coordinació amb el servei d’atenció al consumidor del Consell Comarcal del Montsià.


Un Nadal de rasca i guanya!! Fins a 20.000€ en premis - FECOAM


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info