BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

L'empresariat ebrenc es dona cita avui a Amposta a l'entrega dels Premis Cambra

Serà a les 19.30 h a l’auditori municipal. Com a cloenda de l’acte hi haurà un còctel networking que anirà a benefici de Creu Roja Amposta

22/11/2018

L’empresariat ebrenc es dona cita avui a Amposta a l’entrega dels Premis Cambra | Amposta.info


Amposta acull aquest vespre la gala d'entrega de la cinquena edició dels Premis Cambra, que convoca la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa.

Els guardons, que són bianuals i es lliuren de forma itinerant, tenen com a objectiu estimular, donar suport i alhora agrair l'esforç de les empreses en sis àmbits: Emprenedoria, Innovació, Internacionalització, Millor estratègia i iniciativa, Responsabilitat social empresarial i Tic. Es tracta de 8 Premis Cambra en els àmbits mencionats, juntament amb dos Reconeixements que atorgarà directament el jurat a proposta de les diferents associacions empresarials, comercials i turístiques. El jurat, si ho considera adient, pot atorgar també Reconeixements a les empreses centenàries.

L'acte, al qual ja s'han inscrit prop de 250 empresaris i empresàries de les Terres de l'Ebre, començarà a les 19.30 h a l'auditori municipal i estarà presidit per la Secretària d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Marta Felip, juntament amb l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs i del president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José María Chavarria. Clara Tena i Quique Pedret són els encarregats de presentar la gala que, a més comptarà amb l'actuació del mentalista David Baró.

Com a cloenda de l'acte hi haurà un còctel networking que anirà a benefici de Creu Roja Amposta.


Un Nadal de rasca i guanya!! Fins a 20.000€ en premis - FECOAM


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info