Centre Òptic l´Esguard - Lents de control que ralentiten la progresió de la miopia

El Museu de les Terres de l’Ebre instal·la leds en totes les sales d'exposició

La instal·lació s’ha fet entre les últimes setmanes de l’any i les primeres setmanes del 2017 i suposarà un estalvi energètic del 75%

1/3/2017

El Museu de les Terres de l’Ebre instal·la leds en totes les sales d’exposició | Amposta.infoEl Museu de les Terres de l'Ebre ha dut a terme la substitució per leds de les làmpades, bombetes i fluorescents que hi havia instal·lades a les sales d'exposicions permanent Les Terres de l'Ebre: de la prehistòria a l'edat mitjana i L'Ebre: camí d'aigua i temporals de la seva seu a Amposta. Aquesta actuació, aprovada per la Junta del Consorci del Museu durant l'any 2016, s'ha executat entre les últimes setmanes de l'any i les primeres setmanes del 2017.

Aquesta actuació, prevista en les recomanacions de l'Auditoria energètica elaborada l'any 2011 per l'empesa EFIENER per al Museu, representarà un estalvi energètic del 75% en relació al consum que comportava fins ara la ilEluminació de les sales d'exposició del centre. En les properes setmanes es realitzarà la substitució dels fluorescents del Bloc d'oficines i les sales de reserva, restant per més endavant el canvi a leds de la ilEluminació del vestíbul.


Font: museuterresebre.cat


restaurants d’Amposta


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info