Centre Òptic l´Esguard. Gratis el teu líquid de manteniment de lents de contacte

El Museu acull la primera de les xerrades del cicle sobre la desigualtat de gènere

Va ser aquest passat dijous. La xerrada “T’agrada conduir? A les dones també. Analitzem la publicitat sexista” va anar a càrrec de la Dra. Ana Giménez, professora de dret civil de la URV

13/3/2017

El Museu acull la primera de les xerrades del cicle sobre la desigualtat de gènere | Amposta.info La xerrada “T'agrada conduir? A les dones també. Analitzem la publicitat sexista” va anar a càrrec de la Dra. Ana Giménez

El passat dijous dia 9 de març, a la sala d'actes de les Terres de l’Ebre es va fer la primera xerrada del cicle "Trencant mites sobre desigualtat de gènere a l’Europa del segle XXI", que està impulsat l’Antena de Coneixement de la URV a Amposta, amb la col·laboració del Museu de les Terres de l’Ebre, l’Ajuntament d’Amposta i el Consell Comarcal del Montsià.

L’objectiu del cicle és el d’aprofundir en la comprensió de les desigualtats de gènere en àmbits com la publicitat, la conciliació de la vida laboral i personal, la pobresa, etc. La mirada és una mirada acadèmica, però vinculada a la realitat social, a la què vol criticar des d’una perspectiva de gènere, visibilitzant totes aquelles discriminacions per raó de sexe que continúen existint en una societat aparentment democràtica i igualitària.

La xerrada anomenada “T'agrada conduir? A les dones també. Analitzem la publicitat sexista” va anar a càrrec de la Dra. Ana Giménez, professora de dret civil de la URV.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info