CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

L'edició d'enguany de l'Amposta amb cor, anirà destinada a Creu Roja, Siloé i Càritas

El festival solidari patrocinat per Remsa portarà aquest any un concert tribut a ABBA, el 8 de desembre a l’auditori de la Unió Filharmònica

etiquetes   noticies, societat, solidaritat, amposta

18/11/2021

L’edició d’enguany de l’Amposta amb cor, anirà destinada a Creu Roja, Siloé i Càritas | Amposta.info


Després de l'aturada obligatòria per la pandèmia, aquest any "Amposta amb cor" torna a ser el tret de sortida als actes solidaris de Nadal. El festival solidari organitzat per Remsa portarà enguany el concert ABBA "The New Experience" a l'auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta, el 8 de desembre en dos passis, a les 17 i 20 hores. En aquesta quarta edició, la recaptació íntegra de les entrades anirà destinada a tres entitats locals el tercer sector: Creu Roja, Siloé i Càritas.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, agraïa Remsa la responsabilitat social adquirida des de la primera edició. "Ens sentim orgullosos de què hi hagi empreses amb la voluntat que part dels seus beneficis econòmics reverteixin sobre la ciutat on estan implantats. I Remsa ho fa amb el festival "Amposta amb cor" i en moltes altres activitats". L'alcalde destacava també la tasca que Creu Roja, Siloé i Càritas han realitzat tant durant els mesos més greus de pandèmia com la que segueixen fent en l'actualitat.

En la mateixa línia, el representant de Remsa, Didac Tomàs, afegia que "a banda de la recaptació econòmica que puguem aportar a les entitats, "és també una forma de visibilitzar la feina d'aquestes tres entitats que fan una tasca imprescindible a la ciutat". ""Amposta amb cor" és una iniciativa social de la qual ens sentim molt orgullosos i volem no només seguir-ho fent, sinó treballar perquè el projecte social de Remsa esdevingui una referència a les Terres de l'Ebre". Tant des del consistori, Remsa i les tres entitats feien una crida a la ciutadania a col·laborar, a més de prendre consciència sobre el problema de la pobresa i les entitats que ajuden a mitigar-la.

Les entrades ja estan a la venda a les Oficines de l'Ajuntament, a les oficines de Càritas, Siloé i Creu Roja i a la cafeteria la Trato.


Per: Redacció


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info