SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L'edició 2017 de MónFILMAT se celebrarà del 30 de juny al 8 de juliol

El festival internacional de cinema MónFILMAT durà a terme a Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Ulldecona i altres poblacions de les Terres de l’Ebre

20/2/2017

L'edició 2017 del festival internacional de cinema MónFILMAT ja té dates. Serà del 30 de juny fins al 8 de juliol i es durà a terme a Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Ulldecona i altres poblacions de les Terres de l'Ebre, que encara s'han de concretar.

L'any 2016, la mostra de cinema Paisatge Actor que el 2014 va impulsar Lo Pati – Centre d'Art Terres de l'Ebre es va redefinir i expandir convertint-se en un festival de cinema que, amb el nom de MónFILMAT i que com a eix vertebrador el paisatge com a actor, amb pel·lícules en les quals el paisatge no només emmarca l'acció sinó que forma part del discurs i n'és protagonista. Un cinema allunyat de l'etnografia i el naturalisme i que porta a les Terres de l'Ebre un panorama de cinema inèdit, amb una secció competitiva, atenció a les propostes de cineastes locals i temàtiques vinculades al territori i un recull dels millors curtmetratges escollits entre els més de cent arribats de tot el món.

En l'edició 2016 es van fer projeccions a Amposta (Casino Amposta, Multicinemes UCC i Centre d'Art Lo Pati) i projeccions amb sopar a l'aire lliure en tres espais i poblacions més de Terres de l'Ebre: Sant Carles de la Ràpita, Ulldecona i La Casa de Fusta / Llac de L'Encanyissada.

Video de l'edició 2016 realitzat per FilmsNòmadesSHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info