CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Drets Socials cedeix dos habitatges a Amposta per afavorir la integració de persones afectades per trastorns mentals

La setmana passada es va signar un conveni entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i la Fundació Pere Mata, que gestionarà els dos habitatges cedits, i ahir se’n va fer el lliurament de claus.

etiquetes   noticies, ciutadania, salut, habitatge, habitatge social, amposta

9/8/2022

Drets Socials cedeix dos habitatges a Amposta per afavorir la integració de persones afectades per trastorns mentals | Amposta.info


El director dels Serveis Territorials de Drets Socials a les Terres de l’Ebre, Felip Monclús, acompanyat pel cap del servei territorial de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya a les Terres de l'Ebre, David Lluís, ha lliurat les claus dels dos habitatges situats Amposta, que el Departament de Drets Socials ha cedit a la Fundació Pere Mata. Com a representant de la Fundació, hi ha assistit el gerent, Enric Cardús.

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya, del Departament de Drets Socials, i la Fundació Pere Mata, van signar la setmana passada un conveni, pel qual la Generalitat cedeix a la Fundació dos habitatges situats a Amposta perquè els destini a persones amb necessitats d'integració provinents de centres d'atenció a malalties mentals i avui se n'ha formalitzat l'acte de lliurament de claus.

La Fundació Pere Mata, que basa les seves actuacions en el servei a l'assistència a les persones afectades per trastorns mentals, discapacitats o dependents per tal d'aconseguir-ne la integració comunitària, millorar la seva rehabilitació i qualitat de vida, així com, el benestar individual, serà l'encarregada de gestionar els habitatges i els cedirà a les persones o unitats familiars que determini.


Per: Redacció

Foto: Pixabay


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info