XVè Concurs fotogràfic «Lo riu és vida». BigMat Mayor. Termini de presentació: 15 d´octubre 2021

Dos conferències per celebrar la Setmana del Medi Ambient al Delta de l'Ebre

Organitzades pel Parc Natural i el Museu de les Terres de l’Ebre tindran lloc avui dijous i demà divendres

1/6/2017

Dos conferències per celebrar la Setmana del Medi Ambient al Delta de l’Ebre | Amposta.info 


Amb motiu de la celebració de la XIII Setmana del Medi Ambient al Delta de l’Ebre, el Parc Natural i el Museu de les Terres de l’Ebre, han programat dos conferències.

La primera es farà aquesta tarda a les 19.30 h amb el títol «Aiguamolls artificials al delta de l'Ebre: aigua i biodiversitat» i anirà a càrrec de Patricia Delgado, tècnica d’Acuamed-Mapama i Oliver Hernández, tècnic Aquambiente-Suez. Tots dos ens explicaran el valor ecològic i ambiental dels nous medis aquàtics que es generen a partir de l'intervenció humana.

La segona amb un format de conferència-taller i es farà demà divendres dia 2 de juny a les 19.30 h., i sota el títol «Un món d'olors: descobreix el poder del teu nas» estarà impartida per Rosa Arias, enginyera química i investigadora ambiental. Els assistents podran conèixer de manera interactiva com són i com es mesuren les olors i quin són els problemes ambientals i socials que les males olors generen. Com a part pràctica de la xerrada es realitzarà un taller per descobrir les olors que s'amaguen al vi i un tast per trobar els aromes identificats dins d’una copa de vi.

Les dos conferències s'impartiran a la sala d'actes del Museu de les Terres de l'Ebre.

La Setmana del Medi Ambient al Parc Natural del Delta de l'Ebre té com a principals objectius el promoure i divulgar els valors naturals i culturals de les zones humides en general, i del delta de l'Ebre en particular, per mitjà de la realització de diverses activitats (conferències, tallers, portes obertes, etc.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info