EbreActiu, revista d´oci actiu

La directoria general de Serveis Socials de Catalunya visita el Consell Comarcal del Montsiā

S’ha reunit per copsar les necessitats de les treballadores de Serveis Socials Bāsics

etiquetes   noticies, comarca, montsia, amposta

24/2/2021

La directoria general de Serveis Socials de Catalunya visita el Consell Comarcal del Montsiā | Amposta.info


La directora General de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Benedí, s'ha reunit al Consell Comarcal del Montsiā per copsar les necessitats de les treballadores de Serveis Socials Bāsics. A la sessiķ hi ha assistit el director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies, Marius Pont, el president del Consell Comarcal del Montsiā, Joan Roig, la consellera de l'Ārea de Serveis Socials del Consell, Araceli Villalbí, i la coordinadora de l'Ārea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Montsiā.

Durant la trobada s'ha parlat del nou Pla Estratčgic de Serveis Socials de Catalunya, que posa el focus en les professionals de la xarxa. Hi haurā més formaciķ, noves eines de treball, nous sistemes d’informaciķ, recerca, informaciķ compartida, eines comunes de cribratge i protocols compartits. Benedí ha destacat que des del Departament sķn conscients que l'equip que atén en primera persona és la pedra base de la pirāmide, que els rols evolucionen i que per tant, es necessiten nous instruments adaptats.

Durant l'acte Benedí també ha signat el llibre d'honor de l'ens com a primera directora General de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya que visita el Consell Comarcal del Montsiā.


Per: Redacciķ

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info