Eports Ample de Banda i Internet

Dibuixa la vida, el lema d'enguany del The Big Draw

Demà dimecres, a partir de les 16 h, la plaça del Castell se convertirà en un gran festival de participació artístic i creativa

etiquetes   art, cultura

29/10/2019

Dibuixa la vida, el lema d’enguany del The Big Draw | Amposta.info


Demà dimecres, a partir de les 16 h, la plaça del Castell se convertirà en un gran festival de participació artístic i creativa sota el lema Dibuixa la vida. Enguany el taller proposa reivindicar aspectes de la nostra vida, en especial el nostre entorn cultural que ens identifiquen i ens fan especials, diferents i únics. Aquells referents col·lectius, de vegades molt tòpics, que abracen des de frases fetes, dites populars que hem escoltat tota la vida fins al paisatge, la fauna i la vegetació que ens envolta en tot el territori ebrenc.

Aquesta activitat, que se celebra per cinquè any consecutiu, està inspirada en The Big Draw, el festival internacional de dibuix més gran del món, que es fa cada any al mes d'octubre i que vol connectar a les persones de totes les edats amb centres d'art, museus, espais a l'aire lliure, artistes, dissenyadors i il·lustradors entre si. Des de fa anys es celebra a diverses ciutats d'Europa.

L'activitat, conduïda per l'artista Hernán en H. i organitzada per Esardi, el Museu de les Terres de l'Ebre, el Campus Extens URV i l'Ajuntament d'Amposta, és gratuïta i està adreçada a públic de totes les edats, a qualsevol persona que li agrada el dibuix i les diferents formes de creació artística.



CENTRE ÒPTIC L’ESGUARD



Per: Redacció


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)



Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info