Centre Ōptic l´Esguard - Lents de control que ralentiten la progresiķ de la miopia

El curs d'Iniciaciķ al voluntariat arriba a la tercera ediciķ

Es pot fer la inscripciķ fins el 16 de setembre i és gratuīt per totes aquelles persones voluntāries empadronades a Amposta o que facin voluntariat en una entitat de la ciutat i que ho acreditin degudament

etiquetes   noticies, ciutat, joves, formaciķ, voluntariat

28/7/2021

El curs d’Iniciaciķ al voluntariat arriba a la tercera ediciķ | Amposta.info


La regidoria de Joventut i Participaciķ Ciutadana ofereix, per tercer any consecutiu, el curs d'Iniciaciķ al voluntariat, cofinanįat per la Generalitat de Catalunya en el marc del Pla de Formaciķ de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya. Una formaciķ que té per objectiu final oferir eines a les persones vinculades a entitats per poder millorar el funcionament dels projectes de voluntariat, oferint-los recursos i informaciķ d'interčs.

El curs Iniciaciķ al voluntariat consta de 12 hores presencials i es durā a terme el 25 de setembre i el 2 i 9 d'octubre, en un horari de 9.30 a 13.30 hores, al Casal, seguint totes les mesures de seguretat i higiene. El preu del curs, que estā subvencionat pel PFAVC (Pla de Formaciķ de Voluntariat de Catalunya) de la Generalitat de Catalunya i la Regidoria de Joventut i Participaciķ Ciutadana de l'Ajuntament d'Amposta, és de 10 euros El curs serā gratuīt per a totes aquelles persones voluntāries d'Amposta (empadronades) o persones que facin un voluntariat en una entitat de la ciutat i que ho acreditin degudament. Les places sķn limitades. Les inscripcions es poden realitzar en línia en aquest enllaį fins al 16 de setembre.

Per tenir dret al títol s'ha de complir un 80% de l'assistčncia.


Font: Redacciķ


restaurants d’Amposta


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info