SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Curs per conèixer i identificar les diferents espècies de mamífers carnívors que podem trobar a Catalunya

Aquesta activitat s’inclou dins del cicle de cursos naturalistes que cada any organitza la la Institució Catalana d’Història Natural, conjuntament amb el Museu de les Terres de l’Ebre

4/9/2020

Curs per conèixer i identificar les diferents espècies de mamífers carnívors que podem trobar a Catalunya | Amposta.info


Els propers dies 26 i 27 de setembre de 2020, es realitzarà al Museu de les Terres de l'Ebre el curs "Mamífers carnívors de Catalunya". Aquesta activitat s'inclou dins del cicle de cursos naturalistes que cada any organitza la la Institució Catalana d'Història Natural, filial de l'Institut d'Estudis Catalans, conjuntament amb el Museu de les Terres de l'Ebre.

Aquest curs permet conèixer en profunditat i identificar les diferents espècies de mamífers carnívors que podem trobar a Catalunya. El curs té una durada de 20 hores i està dividit en dos parts, una teòrica i una pràctica. Al llarg de les sessions teòriques es parlarà de les principals característiques que defineixen la biologia i etologia d'aquest interessant grup de mamífers i, al mateix temps, de com aprendre a identificar les espècies presents als espais naturals de Catalunya.

Dins de la part pràctica del curs, s'explicaran les principals metodologies d'estudi i localització d'aquestes espècies, posant un especial èmfasi en els métodes de seguiment de les seves poblacions com fototrampeig, aguaits o reconeixement de rastres. Cal destacar que dins de la jornada pràctica es realitzarà un aguait de llúdriga que té com a objectiu l'observació d'aquest mamífer, un dels més emblemàtics del nostre país.

El curs estarà impartit pels professors Diego Martínez i Àngel Such, Forestal Catalana i membres del Grup de Recerca en Carnívors de Catalunya-Felis.

La part teòrica s'impartirà a les instal·lacions del Museu de les Terres de l'Ebre i la part teòrica a la Terra Alta (Arnes) i al Matarranya (al riu Algars, entre Lledó i Arenys de Lledó).

Els interessats poden fer la inscripció a la Secretaria de la ICHN al telèfon 933 248 582 o enviant un email a ichn@iec.cat. La matrícula per als socis de la ICHN, els de les entitats per a els quals té acords de col·laboració i per als habitants de les Terres de l'Ebre és de 30 €, i per la resta és de 54 €, (estudiants i aturats 40 €). Les places estan limitades a 20 inscrits i es cobriran per rigorós ordre de inscripció.


Per: Redacció

Foto: Pixabay


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info