AMPOSTA FAS GOIG

Cuidem Amposta atén els dubtes de 350 persones durant la campanya de Nadal

Els agents ambientals han estat a peu de carrer donant informació sobre el servei de trastos vells i la deixalleria

etiquetes   noticies, ciutat, civisme, amposta

13/1/2023

Cuidem Amposta atén els dubtes de 350 persones durant la campanya de Nadal | Amposta.info


La campanya d'informació de Cuidem Amposta sobre el servei de trastos vells i deixalleria de les setmanes de Nadal atén unes 350 persones. Així, els agents ambientals de Cuidem Amposta es van desplaçar a diferents punts de la ciutat per donar informació sobre aquests dos serveis i també donar un paquet de bosses per a la recollida d'orgànica.

Des del 20 de desembre i fins el 5 de gener, la carpa de Cuidem Amposta es va instal·lar en dimarts al matí a la plaça Cecília Carvallo, en dimecres tarda a l'avinguda de la Ràpita i en dijous matí a la plaça Ramon Berenguer IV. En total, va ser nou jornades d'atenció, durant les quals es va atendre a 350 persones per resoldre dubtes com l'horari de la deixalleria o com demanar el servei de recollida de trastos vells a domicili. "Aquestes campanyes d'atenció al carrer ens permeten donar informació directament a la ciutadania de serveis que potser no són del tot coneguts i que si són utilitzats de manera correcta ens permetran fer una gestió més eficient dels residus de la nostra ciutat", assenyala la regidora de Polítiques Ambientals, Núria Marco.

Aquesta acció de conscienciació a peu de carrer en la gestió dels residus se suma a altres accions que la marca Cuidem Amposta ha realitzat els darrers anys per afavorir el reciclatge (com la acció a xarxes, mitjans i peu de carrer +Orgànica-Resta), les de civisme en l'ús de contenidors, la de reciclatge de roba.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info