EbreActiu, revista d´oci actiu

Creu Roja inicia un cicle de xerrades sobre la violència de gènere als instituts d'Amposta

Amb aquesta iniciativa es pretén sensibilitzar i prevenir a la població més jove sobre la violència de gènere

29/3/2017

Creu Roja inicia un cicle de xerrades sobre la violència de gènere als instituts d’Amposta | Amposta.info El cicle de xerrades van començar el passat mes de febrer 


El passat mes de febrer 2017 es va iniciar un cicle de xerrades dins del marc del projecte “Prevenció i Sensibilització de la Violència de Gènere” presentat per Creu Roja d'Amposta als instituts de la ciutat i adreçades als alumnes de 4rt d'ESO i 1er Cicle de Grau Mitjà.

Aquestes xerrades, a càrrec de la psicòloga voluntària de l'Assemblea d'Amposta de Creu Roja, continuaran fins al mes d'abril i tenen com a finalitat sensibilitzar a la població més jove sobre la problemàtica actual i es centrarà especialment en les relacions de parella, per tractar-se d'una etapa evolutiva on comencen les primeres relacions afectives i sexuals.

Fins al moment, aquest projecte ha tingut una bona acollida i esperem que tingui una continuïtat en propers cursos i poder arribar a tot l'alumnat.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info