BIGMAT CITY AMPOSTA

«Cos social» de Joan Morey enceta el programa d'activitats de Lo Pati 2019

L’exposició s’inaugura aquest dissabte 16 de febrer i es podrà visitar fins el 14 d’abril

13/2/2019

«Cos social» de Joan Morey enceta el programa d’activitats de Lo Pati 2019 | Amposta.info


El Centre d'Art Lo Pati va presentar ahir al matí la programació per a aquest any 2019, que arrencarà aquest dissabte 16 de febrer amb l'exposició «Cos social [Lliçó d'anatomia]» de l'artista mallorquí Joan Morey, el projecte guanyador de la tercera Edició del Premi de Videocreació, coproduït entre la Xarxa de Centres d'Arts Visuals de Catalunya, l'Arts Santa Mònica, el Departament de Cultura i LOOP Barcelona.

En la nova programació s'inclouen propostes ja consolidades, com Feminart i el Concurs d'Art Públic XYZ, que enguany s'emplaçarà als Ullals de Baltasar. Com a novetat, Lo Pati presenta el programa Art Teràpia, un projecte inclusiu amb el que es pretèn apropar l'art contemporani a més col·lectius, com ara a joves estudiants i a persones a les quals els hi és més difícil accedir a les arts visuals. També portar activitats a espais com hospitals, com el Verge de la Cinta, i centres d’atenció a les persones.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info