Centre Òptic l´Esguard. Gratis les teves segones ulleres de sol (consulta condicions als nostres centres. Promoció vàlida fins al 10/9/2022)

Convocatòria de concentració amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Aquest divendres 8 de març a les 12 del migdia a la plaça de l’Ajuntament

6/3/2019

Convocatòria de concentració amb motiu del Dia Internacional de la Dona | Amposta.info


Amb motiu aquest divendres 8 de març del Dia Internacional de la Dona, l'Ajuntament d'Amposta fa una crida a participar en una gran concentració a les 12 del migdia a la plaça de l'Ajuntament. Es farà la lectura del manifest i s'obrirà el micròfon per a llegir textos reivindicatius. Un acte que coincidirà amb l'aturada de les 12h a 14 h.

El 8 de març commemora la lluita de les dones per la seva participació juntament amb els homes en l’àmbit laboral, i per tant del dret a la independència econòmica, i a la societat en general.

La primera celebració va tenir lloc el 19 de març de 1911 a Alemanya, Àustria, Dinamarca i Suïssa, i la seva commemoració s’ha vingut estenent, des de llavors, a nombrosos països.

El 1972 l’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar 1975 Any Internacional de la Dona i el 1977 va convidar a tots els Estats a declarar, conforme a les seves tradicions històriques i costums nacionals, un dia com a Dia Internacional pels Drets de la dona i la Pau internacional.


Convocatòria de concentració amb motiu del Dia Internacional de la Dona | Amposta.info


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info