Eports Ample de Banda i Internet

Convocat el XV Premi de Recerca a Batxillerat Ciutat d'Amposta

Es poden presentar treballs de recerca sobre temàtiques d’interès local o territorial, fins al 27 de juny

etiquetes   noticies, cultura, ciutat, amposta, ajuts, formació

10/6/2022

La regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Amposta i l'Institut d'Estudis Comarcals del Montsià convoquen el XV Premi de Recerca a Batxillerat "Ciutat d'Amposta" per al 2022. Com és habitual, el premi reconeixerà el millor treball de recerca sobre qualsevol tema relacionat amb la millora del coneixement de la ciutat d'Amposta, de la comarca del Montsià o de les Terres de l'Ebre.

El Premi de Recerca a Batxillerat té com a finalitat promoure la curiositat i la recerca científica entre els estudiants, concretament entre l'alumnat de segon de Batxillerat. D'aquesta manera, al guardó s'hi poden presentar totes les persones que estiguin cursant segon de Batxillerat en qualsevol centre educatiu d'Amposta o de fora del municipi, en el cas que s'imparteixi una modalitat que no es realitzi a la ciutat. Quant als treballs, han de ser originals i en català, així com correspondre al curs acadèmic 2021-2022. La data límit d'admissió dels treballs de recerca serà el 27 de juny.

L'autor o autora del treball de recerca més ben valorat pel jurat obtindrà un premi de 400 euros, mentre que també hi haurà un accèssit opcional de 200 euros. A més, els treballs guardonats també s'editaran en paper.

Podeu consultar les bases completes del premi i presentar la vostra sol·licitud aquí: https://bit.ly/3zwmGjM


Convocat el XV Premi de Recerca a Batxillerat Ciutat d’Amposta | Amposta.info


Per: Redacció


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info