Eports Ample de Banda i Internet

Continuen els treballs d'arranjament de camins afectats pel temporal del passat diumenge

La regidoria d’Acció Climàtica i Medi Rural de l’Ajuntament d’Amposta ha habilitat un espai per atendre a tota la ciutadania afectada que necessiti informació

etiquetes   noticies, ciutat, amposta

8/9/2023


Continuen els treballs d’arranjament de camins afectats pel temporal del passat diumenge  | Amposta.info Maquinària treballant en un dels camins de serveis del polígon de l’Oriola


Segueixen les actuacions de neteja i manteniment de camins i altres espais afectats pel temporal DANA del passat cap de setmana. L'Ajuntament d'Amposta, a través de l'àrea de Serveis Municipals, ha netejat els camins on s'havien acumulat més sediments, a més dels ulls dels barrancs i altres espais que havien quedat malmesos pels fangs, com la zona de la DAF al Polígon de l'Oriola o al barranc de la Rota, pels voltants de l'empresa IVECO. Alhora, al pas del barranc dels Núvols pel polígon de l'Oriola, s'ha reforçat la carretera amb un marge de pedra i s'han obert dos camins intransitables que havien deixat als veïns aïllats, també al barranc de Núvols i al de la Rota. Finalment, al polígon de Tosses s'han habilitat espais per dipositar fangs i s'han repartit contenidors a les zones més afectades per facilitar la neteja al veïnat.

"Estem posant tots els mitjans perquè es pugui tornar a la normalitat com més aviat millor i perquè les persones afectades tinguin tota la informació per arranjar els danys causats pel temporal", deia l'alcalde, Adam Tomàs, qui concretava que "demanarem ser Zona Afectada per Emergència de Protecció Civil, el que comportaria més ajudes per a fer front als danys tant personals com municipals".

Paral·lelament, des de la regidoria d'Acció Climàtica i Medi Rural s'estan recollint totes les afectacions, tant a camins com habitatges i finques particulars, per poder gestionar la declaració de Zona Afectada per Emergència de Protecció Civil (abans declaració de Zona Catastròfica), alhora que s'està estudiant altres ajudes de diferents administracions.

Les persones que necessiten informació o assessorament corresponent a les afectacions del temporal DANA del passat cap de setmana poden trucar a l'Ajuntament d'Amposta (977700057) i preguntar per la regidoria d'Acció Climàtica i Medi Rural.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info