SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Continua la restauració i millora de la via de la Val de Zafán

Aquest mes de novembre i fins a mitjans desembre es fan treballs per la millora de l’espai i es treballa per potenciar la seva biodiversitat

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, val de zafan, turisme

19/11/2021

Continua la restauració i millora de la via de la Val de Zafán | Amposta.info


Continuen els treballs de restauració de la via de la Val de Zafán. La setmana passada es va començar una nova fase de la neteja i millora d'aquest entorn natural. Aquestes obres contemplen la neteja i retirada de residus vegetals, l'eliminació d'espècies invasores i exòtiques, la cura de la vegetació autòctona existent mitjançant podes i l'eliminació de les parts mortes, la plantació segons la viabilitat de l'espai d'alguns arbres, arbusts o estrat herbaci amb llavors i la incorporació de més caixes niu per a ocells, ratpenats i hotels d'insectes naturals per afavorir la biodiversitat. Està previst que les obres durin fins a mitjans de desembre.

La recuperació d'aquest tram de la Val de Zafán va ser l'actuació guanyadora del procés de pressupostos participatius del 2020. Durant el mes de desembre, la regidoria de Participació Ciutadana i Transparència té previst convocar una visita guiada oberta perquè la ciutadania pugui conèixer de primera mà les actuacions que s'han fet i el valor ambiental d'aquest espai.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info