Eports Ample de Banda i Internet

El conseller Chakir El Homrani inaugura avui la primera edició del VAG

Serà aquest vespre a les 19 h al Museu de les Terres de l’Ebre

4/10/2019

El conseller Chakir El Homrani inaugura avui la primera edició del VAG | Amposta.info


El Conseller d'Empresa i Ocupació, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, assistirà aquest divendres 4 d'octubre a les 19 hores a la inauguració de la primera edició del VAG, que tindrà lloc al Museu de les Terres de l'Ebre, donant així suport per a la realització d'aquest projecte sorgit a Amposta, considerat l'únic esdeveniment cultural i artístic del país sobre videojocs i oci digital.

Posteriorment a la inauguració i al mateix Museu tindrà lloc la conferència "A hombros de códigos, bytes e interacciones: la consolidación de los videojuegos como género cultural", a càrrec de Daniel García Raso, historiador i escriptor.

A les 22.30 h, a l'auditori de la Lira Ampostina, la banda d'aquesta societat musical oferirà un concert interpretant la música del videojoc "Gris", amb les veus d'Anna Chiva i Keila García, Lluís Ràfales al piano i sota la direcció d'Octavi Ruiz. El compositor Tomàs Simón ha estat l'encarregat de fer els arranjaments.

El VAG continuarà demà dissabte 5 d'octubre amb més conferències i tallers, que tindran lloc al Museu de les Terres de l'Ebre, a La Unió Filharmònica i a l'Institut Monstià.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info