Ruta dels platerets i Festa de l’Arròs i la Carxofa d’Amposta

El conseller Calvet lliura les claus d’una promoció de 65 habitatges amb protecció oficial de lloguer a Amposta

Dels 65 pisos, 16 estan cedits per conveni a l’Ajuntament per atendre urgències socials del municipi. Els 49 pisos restants s’han adjudicat per sorteig a famílies del municipi o de la comarca amb ingressos inferiors a 5,5 vegades l’IRSC

15/7/2019

El conseller Calvet lliura les claus d’una promoció de 65 habitatges amb protecció oficial de lloguer a Amposta | Amposta.info


El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat de l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, va lliurar el passat divendres 12 de juliol, les claus d'una promoció de 65 pisos de lloguer amb protecció oficial al municipi. Els habitatges formen part d'una promoció que Incasòl va adquirir a finals de l'any 2016 per tal d'atendre les demandes d'habitatge públic. 16 dels habitatges estan cedits a l'Ajuntament per atendre urgències socials del municipi. A l'acte, també hi va assistir el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i la directora de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, Judith Gifreu.

Amb aquest lliurament de claus, “el Govern atén aquesta prioritat bàsica, que és la política de l'habitatge, també a les Terres de l'Ebre”, posava de relleu el conseller. Calvet va remarcar que amb l'acte d'avui “culmina la feina” duta a terme conjuntament la Generalitat i l'Ajuntament per a desenvolupar la nova promoció d'habitatge. Avui entreguem aquests habitatges a persones i famílies que els necessiten i que comencen els seus projectes de vida”, afirmava.

La promoció està situada al carrer de la República, números del 27 al 47. Els pisos tenen una superfície que va dels 57 m2 als 89 m2 i n'hi ha de 2 i de 3 dormitoris. Tots tenen una plaça d'aparcament vinculada a l'habitatge i alguns també tenen traster. El preu del lloguer mensual va dels 156 als 208 euros mensuals, segons les característiques i les dimensions de l'habitatge.

Les famílies que van rebre les claus per accedir-hi han hagut d'acreditar que estaven empadronades a Amposta, o a qualsevol municipi de la comarca del Montsià, que no superaven el límit de 5,5 vegades l'IRSC i que destinen l'habitatge a domicili habitual i permanent.

Aquesta actuació de la Generalitat s'emmarca en una de les línies del Govern per afavorir l'accés a l'habitatge, incrementant el parc públic de lloguer arreu de Catalunya. Per optar als pisos d'aquesta promoció s'han rebut 94 sol·licituds i s'han lliurat, per sorteig, entre les 49 famílies que complien els requisits que establia la convocatòria.


Foto: Ajuntament d’Amposta


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info