EbreActiu, revista d´oci actiu

El Consell Comarcal del Montsià signa un conveni amb l'Institut Montsià d'Amposta

L’acord permetrà desenvolupar, en règim d’alternança i amb formació dual, el cicle formatiu de grau superior de Guia, Informació i Assistència Turístiques

etiquetes   Notícies, Societat, Amposta, Montsià, Ensenyament

16/11/2017

El Consell Comarcal del Montsià signa un conveni amb l’Institut Montsià d’Amposta | Amposta.info La signatura del conveni té una vigència de quatre anys prorrogables


El Consell Comarcal del Montsià ha signat un conveni de col·laboració amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d'Ensenyament, per desenvolupar, en règim d'alternança i amb formació dual, el cicle formatiu de grau superior de Guia, Informació i Assistència Turístiques, de l'Institut Montsià d'Amposta.

Amb la signatura d'aquest conveni volem fer un pas més, tant pel que fa a la formació dels joves com en la seva inserció laboral i ocupabilitat”, assegura Francesc J. Miró, President del Consell Comarcal, qui també afirma que “creiem que aquesta experiència pot ser molt profitosa per ambdues parts i esperem rebre alumnes amb diferents especialitats al llarg dels propers anys”.

La signatura d'aquest conveni, que té una vigència de quatre anys prorrogables, comporta la possible adhesió de joves estudiants del cicle esmentat, però alhora pot acollir a d'altres alumnes que es trobin estudiant altres cicles formatius catalogats com a de formació dual oferts pel centre en qüestió.

L'estada dels participants es podrà perllongar fins a un màxim de 10 mesos, durant els quals estaran donats d'alta en la Seguretat Social i rebran un retribució econòmica com a contraprestació als seus serveis, segons consti en el contracte o la beca.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info