AMPOSTA FAS GOIG

El Consell Comarcal del Montsiā obre la convocatōria d'ajuts de llibres i material escolar

La peticiķ de l’ajut es pot fer per via telemātica o presencialment al Consell Comarcal del Montsiā, mitjanįant cita prčvia

etiquetes   noticies, comarca, ajuts, educaciķ, amposta, montsia

12/5/2022

El Consell Comarcal del Montsiā obre la convocatōria d’ajuts de llibres i material escolar | Amposta.info


Podran solˇlicitar l’ajut per a l’adquisiciķ de llibres i material escolar curricular obligatori l’alumnat que estiguin matriculat en un centre educatiu sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educaciķ infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs 2021-2022.

Als ajuts per l’adquisiciķ de llibres escolars hi poden optar les famílies que tinguin nens i nenes, residents en municipis de la comarca del Montsiā o en qualsevol municipi de la resta de la província de Tarragona, que assisteixin a escoles i instituts o a centres privats concertats del Montsiā, i cursen educaciķ infantil (EINF), educaciķ primāria (EPRI), educaciķ secundāria obligatōria (ESO) i educaciķ especial (EE) de la comarca.

La peticiķ de l'ajut es pot fer per via telemātica o presencialment al Consell Comarcal del Montsiā, mitjanįant cita prčvia https://citaprevia.gestorn.com/montsia/#nbb - Tel. 977704371.

Més informaciķ a les bases de la convocatōria.


Per: Redacciķ

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info