SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

El Consell Comarcal del Montsià elabora un fulletó turístic per promoure el turisme a la comarca

S’han imprès 40.000 exemplars que es distribuiran entre els municipis montsianencs

etiquetes   noticies, comarca, montsia, turisme, amposta

23/2/2021

El Consell Comarcal del Montsià elabora un fulletó turístic per promoure el turisme a la comarca | Amposta.info Al fulletó s'han incorporat quatre QR per tal que la informació estigui actualitzada permanentment


El Consell Comarcal del Montsià ha elaborat un fulletó turístic amb els principals atractius naturals, la riquesa patrimonial i la gastronomia de la comarca per promoure i fomentar el turisme al Montsià. En total, s'han imprès 40.000 exemplars que es distribuiran entre els municipis montsianencs.

El quadríptic està format per dues cares. Una consta d'un plànol genèric de la comarca on se senyalen indrets històrics, àrees de pernoctació i diferents punts d'interès com indrets amb arbres monumentals o vistes panoràmiques. L'altra cara del fulletó, compaginant fotografies i text, fa una breu explicació històrica i turística dels 12 municipis que hi formen part juntament amb l'EMD dels Muntells. A més, s'explica i se mostra la riquesa dels paisatges del Montsià tot explicant com se pot gaudir dels indrets. Tampoc falta la presentació de la riquesa patrimonial i els equipaments culturals en els que es pot descobrir més sobre el llegat històric i les formes de vida dels montsianencs i montsianenques. I per acabar, com no pot ser d'altra manera, s'exposen els diferents sabors que es poden tastar a la comarca, uns plats fets amb productes d'una qualitat extraordinària i de km 0. «Ja fa anys que des del territori s'està treballant per donar a conèixer aquest paradís tant desconegut i rebre visitants. Amb aquest fulletó, mostrant i explicant de manera molt breu els diferents indrets d'interès turístic, que passen pels 12 municipis i l'EMD de la comarca, volem fomentar el turisme per tal de reactivar l'economia comarcal donant un valor afegit als diferents sectors econòmics del Montsià», apunta Joan Roig, el president del Consell Comarcal del Montsià.

Amb la voluntat de què la informació estigui actualitzada permanentment s'han incorporat quatre QR. D'aquesta manera també es permet als visitants conèixer més sobre la comarca i els llocs a visitar. Els QR redirigeixen al Museu de les Terres de l'Ebre, al Parc Natural del Delta de l'Ebre i dels Ports, i a la pàgina de turisme del Consell Comarcal del Montsià des d'on es pot accedir a les pàgines web de turisme de tots els municipis.

L'elaboració d'aquest fulletó es va fer a finals de 2020 i és una de les accions que s'emmarquen en la subvenció directa de 100.000 euros que va atorgar l'IDECE, l'Institut de Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre, al Consell Comarcal del Montsià per finançar accions que es derivin dels plans de reactivació econòmica.

Des del Consell Comarcal del Montsià també es destaca la col·laboració per part del Museu de les Terres de l'Ebre i els Parcs Naturals del Delta de l'Ebre i els Ports, per cedir fotografies i ajudar en la redacció de la informació, així com als diferents ajuntaments que han aportat imatges.


Per: Redacció

Foto: Consell Comarcal del Montsià


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info