EbreActiu, revista d´oci actiu

Conferència: "L'univers dels jocs i els joguets populars arreu del món"

Tindrà format telemàtic i en el mateix acte s’inaugurarà l’exposició temporal “Col·leccionar passions. Biel Pubill i l’univers dels jocs i els joguets populars”, que es podrà visitar fins el 28 de febrer al Museu de les Terres de l’Ebre

etiquetes   noticies, cultura, exposicio, conferencies, amposta

3/12/2020

Conferència: "L’univers dels jocs i els joguets populars arreu del món" | Amposta.info


El Museu de les Terres de l'Ebre organitza aquest divendres 4 de desembre la conferència "L'univers dels jocs i els joguets populars arreu del món" i serà impartida per Biel Pubill Soler, professor de secundària a l'Institut de Flix, considerat un dels especialistes més acreditats de Catalunya en l'àmbit del joc popular i tradicional.

La conferència tindrà format telemàtic i es realitzarà a les 19.00 h. d'aquest divendres dia 4 de desembre, a través de la plataforma Google Meet (https://meet.google.com/ixw-siny-huc).

La xerrada està inclosa dins del programa Cultura Viva 2020, i també està lligada a l'exposició temporal “Col·leccionar passions. Biel Pubill i l'univers dels jocs i els joguets populars” que s'inaugurarà de forma virtual dins del mateix acte i que es podrà visitar a la Sala d'exposicions del Museu de les Terres de l'Ebre fins el 28 de febrer.


Per: Redacció


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info