EbreActiu, revista d´oci actiu

Un concert, tallers i més activitats al programa de Viu la Pasqua a Amposta

El parc dels Xiribecs acollirà una setantena d’activitats, del 9 al 13 d’abril

etiquetes   noticies, ciutat, joves, infancia, amposta, activitats

4/4/2022

Un concert, tallers i més activitats al programa de Viu la Pasqua a Amposta | Amposta.info


Les regidories de Joventut i Festes de l'Ajuntament d'Amposta han programat una setantena d'activitats infantils i juvenils sota el paraigua de Viu la Pasqua, del 9 al 13 d'abril. "Seguim amb aquest model d'activitats a l'aire lliure que es va encetar arran de les mesures Covid perquè creiem que és un format que ha funcionat molt bé", deia l'alcalde, Adam Tomàs, qui afegia que "Viu la Pasqua sorgeix de la necessitat de la ciutadania de disposar d'activitats per als xiquets i xiquetes durant les vacances escolars de Setmana Santa, el que hem casat amb l'interès de les entitats locals d'organitzar-les", tancava. La regidora de Joventut, Carla Bonfill, explicava que "hi haurà activitats d'oci, lúdiques, de lleure, educatives o esportives pensades per a un públic dels 4 als 14 anys". Totes les activitats tindran lloc al parc dels Xiribecs, de les 11 a les 13 hores i de 17 a 19 h.

La cursa enigmàtica "La Cosa Nostra" encetarà el programa de Viu la Pasqua, el 9 d'abril. Posteriorment, de dilluns a dimecres, es podrà gaudir de diferents activitats com una gimcana, un espai d'aventura, tallers de circ, Zumba Kids, un laberint de foc, treballs manuals per fer bosses reciclades o l'inflable "El pop del reciclatge". Una de les activitats més destacades serà el concert del grup de pop Vienna, que tancarà les activitats amb el seu últim EP, el dimecres a les 20 h. Per limitació d'aforament, per participar en alguns tallers es requerirà reserva prèvia, com és el cas del laboratori de fades o el taller de caixes niu, dilluns; la construcció d'un robot artista, dilluns i dimarts; el taller de culleres de fusta de boix, dimarts; o l'activitat A la caça dels ous, dimecres.

La cursa enigmàtica i el concert són d'entrada lliure, mentre que per accedir a la resta d'activitats es necessitarà una entrada diària, que tindrà un preu de tres euros. Les entrades es poden comprar directament al parc dels Xiribecs o de forma anticipada, del 4 al 8 d'abril, a l'Oficina de Gestió Tributària de l'Ajuntament.

El programa complet de Viu la Pasqua es pot consultar a la web d'Amposta Jove.


Per: Redacció


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info