EbreActiu, revista d´oci actiu

El compositor Lionel Beltrán-Cecilia, Premi Amposta 2021

La Menció Especial del Premi Amposta ha estat per a l’empresa Remsa per la seva implicació en diferents projectes socials

etiquetes   noticies, ciutat, premi amposta, comunicacio, amposta

22/9/2022

El compositor Lionel Beltrán-Cecilia, Premi Amposta 2021 | Amposta.info


El compositor ampostí Lionel Beltrán-Cecilia, reconegut amb el Premi Amposta 2021. Així ho ha decidit el jurat, integrat pels mitjans de comunicació amb presència física a la capital del Montsià, amb la voluntat de reconèixer l'èxit assolit els darrers anys pel músic i compositor, arribant a un dels seus punts àlgids el 2021, amb la renovació de l'acord amb la prestigiosa editorial holandesa Molenaar Edition.

Nascut a Amposta l'any 1984, Lionel Beltrán-Cecilia va començar els seus estudis musicals el 1993 a l'escola de música de La Unió Filharmònica d'Amposta, especialitzant-se en percussió. L'any 2008 va fer els seus primers passos com a compositor de forma autodidacta, ampliant-los després a l'Escola de Composició i Direcció Baix Maestrat, a Castelló, duent a terme també altres cursos amb compositors de renom. Entre les seves obres hi ha "Vikings: The Legend" (2017) i el seu primer treball monogràfic "Ahir, avui i sempre...", un recull dels primers 10 anys de Beltrán-Cecilia com compositor. Recentment, el 2019, l'ampostí va fer el salt al panorama internacional de la mà de Molenaar Edition, ampliant el seu repertori al capdavant de la Banda da Força Aèrea Portuguesa. Les seves composicions han estat interpretades per bandes d'arreu del món, alhora que ha rebut reconeixements en esdeveniments de tot l'Estat.

D'altra banda, en reconeixement als diferents projectes socials impulsats a la ciutat, el jurat del Premi Amposta també ha decidit atorgar la Menció Especial a l'empresa Remsa. Durant l'any passat, Remsa ha patrocinat iniciatives com el projecte internacional de mentoria esportiva SportMe, el Campus Winners de bàsquet femení, les beques esportives Arrela't per a joves en risc d'exclusió social o, com ja portava fent anteriorment, el concert solidari Amposta amb cor.


Entrega del Premi Amposta

El Premi Amposta s'entregarà el dissabte 15 d'octubre a les 19 hores al Saló de Plens de l'Ajuntament. El Premi Amposta reconeix a les persones i entitats que durant l'any anterior han treballat per tenir una projecció destacada.


Per: Redacció

Foto: Amposta Ràdio


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info