Eports Ample de Banda i Internet

La comissió de seguiment de la Vall de Zafán visita l'espai

La tercera reunió de la comissió de seguiment, convocada dilluns 28 de juny, es va realitzar a la Vall de Zafán per veure la primera neteja que de l’espai

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, participacio, val de zafan, turisme

9/7/2021

La comissió de seguiment de la Vall de Zafán visita l’espai | Amposta.info


La comissió de seguiment del Projecte Via de Zafán, que va guanyar la votació dels pressupostos participatius Tu fas Amposta!, es va reunir dilluns 28 de juny. Aquest cop la reunió es va realitzar a la mateixa Via, per comprovar de primera mà com havia quedat després de la neteja de l'espai i comprovar l'estat actual del projecte.

També es va aprofitar la reunió, on hi van participar les tècniques municipals, els càrrecs electes i també un representant de l'entitat Viure en bici i un dels propietàris afectats per l'obra, per fer seguiment dels acords de custòdia el territori, en concret amb les propietats privades i també amb ADIF, amb qui s'estableix un contracte de cessió.

Finalment, també es va explicar la tasca que realitzarà el camp de treball estiu 2021 que es desenvoluparà en aquest espai des del 26 de juliol i fins el 9 d'agost.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info