EbreActiu, revista d´oci actiu

El comerç d'Amposta s'apunta al Black Friday

Aquest divendres fins a les deu de la nit, 38 establiments de la ciutat oferiran descomptes de fins al 50% en els seus productes de temporada seleccionats

23/11/2018

El comerç d’Amposta s’apunta al Black Friday | Amposta.info


El divendres negre, més conegut com Black Friday, torna avui a les botigues d'Amposta. El comerç ampostí se suma així a una acció vinguda dels Estats Units en què els establiments ofereixen descomptes especials durant unes hores just abans de l'inici de la campanya nadalenca.

En el marc del Black Friday, organitzat conjuntament per la regidoria de Comerç i Mercat Municipal de l'Ajuntament d'Amposta i la Federació de Comerç d'Amposta, un total de 38 establiments del municipi obren avui les seves portes fins a les deu de la nit amb descomptes especials per a la seva clientela. Alguns comerços també comptaran amb esdeveniments especials per a l'ocasió, com una degustació de sushi o la presència de DJ's.

Amb la finalitat de dinamitzar el comerç local, però també d'ajudar a les botigues de la ciutat pel que fa a la publicitat en línia, des de l'àrea de Comerç de l'Ajuntament s'ha iniciat una campanya de comunicació a través de la pàgina ‘A la vora', on es poden consultar alguns dels descomptes que oferirà cada botiga o el cartell de la jornada, on consten tots els establiments participants i la seva ubicació.

Descarrega el programa aquí


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info