Centre Òptic l´Esguard. Gratis les teves segones ulleres de sol (consulta condicions als nostres centres. Promoció vàlida fins al 10/9/2022)

Comença la Marató de Donants de Sang

Una jornada solidària que ha començat aquest matí a les 9 h. La novetat d’enguany és que també es faran extraccions de plasma.

15/11/2017

Comença la Marató de Donants de Sang | Amposta.info Les primeres extraccions han començat a les 9 del matí


A les nou del matí s'ha donat el tret de sortida de la Marató de Donants de Sang, que al llarg de tot el dia i fins a les nou de la nit, se celebrarà a les instal·lacions de la Lira Ampostina.

Entitats i músics locals animaran la jornada de donació amb diverses actuacions i activitats lúdiques, que començaran amb els alumnes del col·legi Sagrat Cor i acabaran a la nit amb la colla de diables Lo Minotaure. Els músics Noel Luna, Eduard i Joan Miró, un grup de saxos de la Lira Ampostina, el pallasso Muniato, els músics, En & Ton, els Gegants i Capgrossos, Imma de Sopa i la Rondalla, la Coral Aquae de la Unió Filharmònica, els castellers Xiqüelos del Delta, Samfaina i l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta, completaran la llista d'actuacions. 

En l'edició 2016 de la Marató de donació de Sang d'Amposta es va batre el rècord amb 560 donacions i 130 oferiments. Una xifra que va superar les expectatives previstes pel Banc de Sang i Teixits que esperava arribar a les 400 donacions. 


Comença la Marató de Donants de Sang | Amposta.info A primera hora del matí ja hi havia cues de donantsSHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info