SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Esport | Cita important per al handbol ampostí aquest pròxim dissabte

El pavelló municipal acollirà partits de quatre dels equips del Club Handbol Amposta

etiquetes   Notícies, Esport, Amposta

8/11/2017

Aquest dissabte 11 de novembre, els aficionats a l'esport i en especial al handbol, tenen una cita molt important al pavelló municipal de la ciutat. Disputen partits quatre dels equips del Club Handbol Amposta.

Enceta la jornada a les 15.30 h l'equip del Cadet mixte, que rebrà al Handbol Salou en la 1a Jornada de la Lliga Interterritorial.

A les 17h, les juvenils de Noel Uriarte s'enfrontaran amb el líder de la seua categoria, el Handbol Sant Quirze, en un partit que serà clau per assegurar-se el passi a la segona fase.

El plat fort de la jornada, però, serà a les 7 del vespre, amb el partit de Divisió d'Honor Plata que enfrontarà a les sèniors de l'Amposta amb el Handbol Sant Vicenç “Bar Mi Casa”. Les noies de Mateu Castellà ja no es poden permetre cap ensopegada, ja que això les distanciaria encara més de la zona tranquil·la de la taula classificatòria. Una victòria aquest dissabte les enganxaria amb la majoria d'equips.

Tancarà la jornada de handbol, l'equip cadet de Marc González, que a les 20.30 h jugarà un partit de màxima rivalitat contra el C.E. Tortosa.


Esport | Cita important per al handbol ampostí aquest pròxim dissabte  | Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info